Интернатионал
Development Centers
Језици
Програмер на захтев

Програмер на захтев

Зашто компаније Неарсхоре?

Зашто компаније Неарсхоре?

Примарни модел описан је као било која локација за оутсоурцинг "близу" на своје примарно тржиште (тј. источноевропске земље за земље западне Европе). Теам Ектенсион узима овај модел и шири се на њега додавањем америчког начина пословања и швајцарског управљања пружајући сталан надзор над њиховим ресурсима. Овај модел промовише следеће предности нашим клијентима:

  • Близина и временска зона
  • Културни афинитет и лакоћа пословања
  • Уштеда трошкова
  • Управљање очекивањима
  • Једноставност у прилагођавању пројеката
  • Приступ ретким, вредним и специјализованим талентима
  • Заштита над клијентом ИП
  • Клијенти могу да се фокусирају на своју основну делатност

Ове предности представљају најелементалнију форму вредности понуде за понуду нарсхоре, наизглед су доступни за сваку компанију која се успоставља у нешерској локацији, а за заштићени професионални стручњак може се лако оправдати.

Зашто се самостани одлазе из независности?

Зашто се самостани одлазе из независности?

На први поглед фрееланцинг се посматра као ослобађајући начин да зараде за живот, где фрееланцер има потпуну контролу над својим временом. Иако је ова врста радног окружења веома похваљена, долази са многим недостацима. Многи фрееланцери могу ићи неколико дана без икаквих интеракција са лицима. Ова врста потпуне самоте не функционише, живот без колега може бити усамљен и неуморан. Чак и мале ствари, као што је недостатак малих разговора, могу оставити слободног човјека усамљен. Осим осјећаја усамљености, а не дио тима, фрееланцер је увијек забринут за његов сљедећи пројекат како би задржао своју финансијску ситуацију на планету. Разлоги као што су ово фрееланцери се враћају у корпоративни свијет, где могу поново почети да осјећају дио тима и добијају финансијску сигурност. Ми у Теам Ектенсиону требамо наша средства да нађемо срећу и, заузврат, успех у каријери.

Наш таленат је распоређен

Наш таленат је распоређен

Запошљавамо талентоване програмере који говоре енглески који су стручњаци за нове и предстојеће мобилне и веб технологије. Наш таленат је посвећен, лојалан, креативан и изазван резултатом. Сви наши програмери су наставили студије и завршили БС / МС из рачунарских наука, као и сертификате у свакој од њихових поља. Наши програмери су обавезни да заврше континуирано образовање унутар својих специјалности како би остали актуелни на најновијим трендовима и технологијама.

Тим дуговјечности

Тим дуговјечности

Наша компанија прати Модел Ектенсион Модел (ТЕМ) који осигурава да наши програмери без обзира на чин постају суштински део пројекта клијента. Једном кад је талентиран у пројектном тиму, потпуно су посвећени овом пројекту. Гарантујемо да је наш талент посвећен само једном пројекту, а не вишеструким. Наш модел нуди флексибилност наших ресурса да раде на нашој клијентској локацији, у кућама са једне од наших локација у Букурешту или на даљину путем нашег портала.

Не верујемо у запошљавање наших ресурса на више пројеката јер то отежава квалитет израде произвођача, као и наше партнерство са нашим клијентима. Ми у Теам Ектенсион верујемо у изградњу и одржавање наших односа и континуирано пружање квалитета.

Конкурентна цена

Конкурентна цена

Наш (ТЕМ) модел омогућава нашим клијентима да уживају у луксузу ангажовања произвођача на захтев и сродних погодности које долазе уз то, као и додатну предност екстензивних тимова. Нашим клијентима је гарантована закљуцана цена, која штити наше клијенте од преузимања буџета. Поред наших конкурентних цена, ТЕМ модел такође омогућава нашем клијенту да скали или смањи своје пословање са краћим временом, без утицаја на њихову доњу линију.

2008

Established

+60

Страсни чланови тима

+36

Countries

7

Канцеларије

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ЧланBRCC Члан
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ЧланCCER Члан
Team Extension ANIS ЧланANIS Члан
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Спремни сте да водите посао на нове висине?

Спремни сте да водите посао на нове висине?

Најам најбољих програмера, инжењера, програмера, кодера и консултаната ин Србија.
Фортуне 500 и старт-упи бирају програмера Теам Ектенсион-а за њихове критичне софтверске пројекте.

Изнајмите посвећене програмере ин СрбијаКако то функционише?