Интернатионал
Development Centers
Језици
Интернет ствари (ИоТ)

Експертиза ин Интернет ствари (ИоТ)

Интернет ствари (ИоТ) Експертиза

Експертиза ин Интернет ствари (ИоТ)

Наша компанија прати ИоТ сферу током последњих неколико година, а док је још у експерименталним и раним фазама на потрошачком нивоу, већина компанија остварује неискориштени потенцијал имплементације ИоТ технологија за праћење потрошње електричне енергије, оптимизацију енергије и испоруку. Временом ће нам живот бити олакшан и паметнији јер се ИоТ технологије користе у везама са АИ и Ботс-ом како би боље разумели обрасце и људе. Близу посматрамо екосистем и креирамо сопствени експеримент у нашој лабораторији.
Унајмите наменски Интернет ствари (ИоТ) девелопер

Оспособљавање је једноставно унајмити наменски Интернет ствари (ИоТ) програмер

Док неки само гледају, ми градимо свет сутрашњице. Нове технологије стално поремећују тржишта и предузећа. Дио наше мисије као компаније је да константно анализирамо најновије технолошке трендове данашњице, како бисмо боље разумели како ће се сутра обликовати свет.
Унајмите наменски Интернет ствари (ИоТ) девелопер
Почели смо са једноставном идејом

Почели смо са једноставном идејом

Многе компаније - и велике и мале - су се суочиле са изазовима с проналажењем талентованих програмера, укључујући квалификације кандидата, тимску динамику и финансијске резултате у доњој линији. Наше јединствено решење за запошљавање врхунских ресурса решава ове проблеме.

Потражња за високо квалификованим талентом брзо расте и заузврат доводи до великог недостатка на данашњем технолошком тржишту. Ово је утицало на квалитет развоја апликација. Наша мисија на екстензији тима је једноставна. Откријте, најамите и задржите врхунски таленат. Ово омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и испред своје конкуренције.

Унајмите наменски Интернет ствари (ИоТ) девелопер
У срцу Источне Европе

У срцу Источне Европе

Теам Ектенсион се налази у Букурешту, у Румунији. Као почетни центар, Букурешт има многе предности, укључујући високе брзине Фибер Оптиц интернет прикључака (Румунија је рангирала на петом месту на свијету за брзину интернетског повезивања на блоомберг.цом), ниске оперативне трошкове и режијске трошкове; плус, богатство домаћих техничких талената. С обзиром на пораст потребних предузетничких култура самоодрживости и флексибилности, која је ојачала пословни сектор, богатство техничких вештина и ресурса који говоре енглески.

Унајмите наменски Интернет ствари (ИоТ) девелопер

2008

Established

+60

Страсни чланови тима

+36

Countries

7

Канцеларије

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ЧланCCER Члан
Team Extension ANIS ЧланANIS Члан
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Спремни сте да водите посао на нове висине?

Спремни сте да водите посао на нове висине?

Најам најбољих програмера, инжењера, програмера, кодера и консултаната ин Србија.
Фортуне 500 и старт-упи бирају програмера Теам Ектенсион-а за њихове критичне софтверске пројекте.

Изнајмите посвећене програмере ин СрбијаКако то функционише?