Интернатионал
Development Centers
Језици

Ангажовати намењену Јуниор тренер решења
ин Србија

У срцу Источне Европе

Оспособљавање је лако унајмити наменски Јуниор тренер решења ин Србија

Проналажење и задржавање наменске Јуниор тренер решења може бити прилично изазов за неке компаније. Али не за нас. Имамо строги поступак запошљавања како би правилно прегледали нашу Јуниор тренер решења . Поред наших теоријских тестова, таленти морају показати практичне и практичне Јуниор тренер решења искуства.
Ангажовати намењену Јуниор тренер решења
Почели смо са једноставном идејом

Висока потражња за Јуниор тренер решења

Чињенице су јасне. Потражња за високо квалификованим талентима у Јуниор тренер решења је већа од понуде. То ствара огроман недостатак на тржишту. Наша мисија је једноставна: Хунт, хире, задржи најбоље Јуниор тренер решења ин Србија. Ово омогућава нашим клијентима да увек остану испред криве.
Ангажовати намењену Јуниор тренер решења
У срцу Источне Европе

У срцу Источне Европе

Теам Ектенсион се налази у Букурешту, у Румунији. Као почетни центар, Букурешт има многе предности, укључујући високе брзине Фибер Оптиц интернет прикључака (Румунија је рангирала на петом месту на свијету за брзину интернетског повезивања на блоомберг.цом), ниске оперативне трошкове и режијске трошкове; плус, богатство домаћих техничких талената. С обзиром на пораст потребних предузетничких култура самоодрживости и флексибилности, која је ојачала пословни сектор, богатство техничких вештина и ресурса који говоре енглески.

Ангажовати намењену Јуниор тренер решења
Наши су запослени

Наши су запослени

Ми у Теам Ектенсион-у верујемо да се успјешност нашег пословања у великој мјери ослања на срећу наших запослених, без обзира на то што градимо, измишљамо или продајемо. Ми пуно повјерење у наш технички таленат и њихов раст унутар наше организације; једноставно зато што не можемо напредовати и расти без наших тимова.

То је права разлика између освајања и губитка у нашем мишљењу.

Ангажовати намењену Јуниор тренер решења

2008

Established

+60

Страсни чланови тима

+36

Countries

7

Канцеларије

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ЧланCCER Члан
Team Extension ANIS ЧланANIS Члан
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Спремни сте да водите посао на нове висине?

Спремни сте да водите посао на нове висине?

Најам најбољих Јуниор тренер решења програмера, инжењера, програмера, кодера, архитеката и консултаната. Фортуне 500 и старт-упи бирају програмера екипе за продукцију Јуниор тренер решења за своје критичне софтверске пројекте.
ПочетиКако то функционише?